De specialisten van Bouwsubsidie Nederland hebben jarenlange ervaring in het verwerven van subsidies, fiscale regelingen en fondsen voor duurzame bouw- en investeringsprojecten.

Onze slagzin; samen bouwen aan duurzaamheid zegt eigenlijk alles. Onze primaire kracht èn drijfveer, is om met onze kennis, expertise en ervaring, het maximale subsidie-resultaat te behalen voor onze klanten, en dit bovendien te doen in harmonieuze samenwerking met de betrokken (bouw-) partijen. Het realiseren van duurzame projecten en het realiseren van duurzame relaties.

Met een expliciete specialisatie in duurzaam bouwen en ondernemen is Bouwsubsidie Nederland toonaangevend in de markt. Vertrouwen, begrijpelijke communicatie en een heldere tariefstelling vormen de basis van onze dienstverlening. Onze specialisten kennen de markt, de beschikbare regelingen, en hebben jarenlange ervaring met het succesvol opstellen en afwikkelen van subsidieaanvragen voor opdrachtgevers die variëren van lokale MKB’ers tot beursgenoteerde multinationals.

De combinatie van zowel financiële als technische kennis, maakt Bouwsubsidie Nederland tevens voorkeurspartner voor architectenbureaus, installatiebedrijven, vastgoedinvesteerders, woningcorporaties, bouwbedrijven, en algemene subsidie-adviesbureaus.


Sluit Menu