(Junior) Adviseur Duurzame Bouw- en Investeringsprojecten

Ter uitbreiding van ons specialistenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, commercieel gedreven: (Junior) Adviseur Duurzame Bouw- en Investeringsprojecten

WAT GA JE PRECIES DOEN?

Als adviseur / projectmanager bij Bouwsubsidie Nederland ga je aan de slag met duurzame investeringsprojecten. Je opdrachten zijn heel veelzijdig; het ene moment werk je aan het verwerven van fiscale subsidies voor de nieuwbouw van een distributiecentrum dat gebouwd wordt volgens BREEAM, het andere moment ben je betrokken bij de renovatie van een monument of reken je mee aan de businesscase voor de opwekking van duurzame energie. Voor het verwerven van subsidies, fiscale regelingen, fondsen en financiering, ben jij de spil in het web tussen de opdrachtgever, betrokken partijen (architect, aannemer, installateur, energieadviseur etc.) en overheidsinstanties. Je maakt de koppeling tussen techniek en financiën, en helpt met jouw kennis van de regionale, nationale en internationale financierings- en subsidiemogelijkheden, duurzame projecten te realiseren.

Je staat er als adviseur bij Bouwsubsidie Nederland nooit alleen voor. Na een gedegen inwerktraject, waarbij je in relatief korte tijd steeds meer verantwoordelijkheid zult krijgen, werk je gestaag toe naar het zelfstandig bedienen van opdrachtgevers en het beheren van je eigen portefeuille van Bouwsubsidie-Partners.

PROFIEL

Je past perfect in dit profiel wanneer je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Een academische opleiding, gerelateerd aan milieu, bouw en/of energie met een gedegen financiële basis

OF

  • Een academische opleiding, gerelateerd aan economie / financieel, met een gedegen technische basis

– Relevante werkervaring in een commerciële- en/of business development omgeving

– Commerciële (netwerk)mentaliteit en een nieuwsgierige houding is een must

– Uitstekende schrijfvaardigheden die nodig zijn voor onder andere het schrijven van aanvragen, het communiceren met betrokken partijen en het beschrijven van het project.

– Sterke persoonlijke interesse in circulaire economie, energie & milieu, Duurzaam bouwen

WERKEN BIJ BOUWSUBSIDIE NEDERLAND?

Werken als adviseur bij Bouwsubsidie Nederland betekent werken voor een professionele specialistenorganisatie die bedrijven en organisaties helpt bij duurzaam investeren. Onze projecten brengen ons in contact met thema’s zoals duurzame bouw, energie, zorg en mobiliteit. Met een deskundig team zijn wij actief in heel Nederland, en werken we voor opdrachtgevers – van kleine eenmanszaak tot beursgenoteerde multinationals, en van bedrijven tot publieke instellingen.

WAT BIEDEN WIJ ?

– Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief

– Een plek binnen een team van enthousiaste en hulpvaardige specialisten

– Ruimte en budget voor persoonlijke groei en ontwikkeling

– Marktconform salaris

– Mobiliteitsbudget

– Telefoon en laptop

Wens je direct te solliciteren op deze vacature?

Zend dan je sollicitatie en CV naar hrm@bouwsubsubsidie.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Boy Peters, Directeur Bouwsubsidie Nederland, 0541-700226

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Sluit Menu