Energie

Energie
"Groene" energie is een zeer belangrijk en actueel onderwerp. Investeren in duurzame energieopwekking uit natuurlijke bronnen, wordt door de overheid gestimuleerd middels subsidies, fiscale regelingen, fondsen en (groen-)financiering.Bouwsubsidie Nederland is gespecialiseerd in het verwerven van die regelingen voor haar opdrachtgevers.
“Groene” energie is een zeer belangrijk en actueel onderwerp. Investeren in duurzame energieopwekking uit natuurlijke bronnen, wordt door de overheid gestimuleerd middels subsidies, fiscale regelingen, fondsen en (groen-)financiering.
Bouwsubsidie Nederland is gespecialiseerd in het verwerven van die regelingen voor haar opdrachtgevers.

Het signaleren, aanvragen en afhandelen van deze subsidieaanvragen kan zeer diffuus zijn en vergt specifieke kennis en ervaring. Bouwsubsidie Nederland is gespecialiseerd in het verwerven van subsidies, fiscale regelingen, fondsen en financiering voor energieprojecten. U kunt hierbij denken aan subsidies op:

  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Warmtepompen
  • Windmolens
  • Biogas-installaties
  • Waterkracht-installaties

Alle aspecten van het subsidietraject, inclusief communicatie met betrokken partijen (architect, aannemer, installateur, accountant en rijksdiensten) worden door de specialisten van Bouwsubsidie Nederland deskundig opgepakt en afgehandeld. Zowel de klant, als de betrokken partijen worden daarbij door Bouwsubsidie Nederland volledig ontzorgt.

Bouwsubsidie Nederland heeft de afgelopen jaren aan vele energie-projecten een bijdrage mogen leveren. Door hier te klikken, komt u op onze referentiepagina.

Wilt u meer weten of een vrijblijvend gesprek?