Bouwsubsidie Nederland voor de klant


 

 

 

De groenfinanciering voor een nieuw (bedrijfs-)pand… Bouwen volgens BREEAM, GPR of LEED… Het renoveren en/of verbeteren van het energielabel van bestaand vastgoed… Een nieuwe energiezuinige productielijn… Asbestsanering… Van gasaansluiting naar all-electric met warmtepompen en zonnepanelen… De transitie naar duurzame mobiliteit…

Het zijn allemaal momenten waarbij subsidies, fiscale regelingen, fondsen en financiering van doorslaggevend belang kunnen zijn bij de haalbaarheid van uw investering.

Bouwsubsidie Nederland helpt, en maakt uw project mogelijk!

Ons team van specialisten, heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van duurzame bouw- en investeringsprojecten. Alle aspecten van het subsidietraject, inclusief communicatie met betrokken partijen (architect, aannemer, installateur, accountant en rijksdiensten) worden door Bouwsubsidie Nederland deskundig opgepakt en afgehandeld. U wordt als klant van Bouwsubsidie Nederland volledig ontzorgt.

Bent u op zoek naar advies of wilt u uw investeringsproject vrijblijvend door één van onze specialisten laten onderzoeken op subsidiemogelijkheden? Neem dan nu contact op.